Skanus būdas suvartoti virtą vištieną.
Virtas vištos ketvirtis (didelis) 1 vnt.
Virti kiaušiniai 3 vnt.
Marinuotos raudonos (saldžiosios) paprikos 0,5 stiklainio
Konservuoti kukurūzai 1 skardinė
Ryžiai 2 virimo maišeliai.
Majonezas
Jūros druska, juodieji pipirai
Virtą vištos ketvirtį nusikaulinkite ir mėsą susipjaustykite juostelėmis. Ant viršaus berkite taip pat juostelėmis pjaustytas marinuotas paprikas. Jų sudėjau pusę 720 ml stiklainio. Smulkiais kubeliais supjaustykite kiaušinius ir viską pabarstykite juodaisiais pipirais. Supilkite konservuotus kukurūzus.
Ryžių maišelius išsivirkite pasūdytame vandenyje ir dar karštus suberkite ant likusių ingredientų. Gerai išmaišykite. Sudėkite majonezą (aš naudojau "Vilniaus" be priedų) ir dar kartą permaišykite. Palikite 15 min. ramybėje, kad susigertų skoniai. Praėjus nurodytam laikui patiekite.