Šio Napoleono gaminimo eiga visai tokia pati kaip ir Kalėdinio žuvies Napoleono, tik skiriasi produktai.
http://tingiojikiaulyte.blogspot.com/2012/03/kaledinis-zuvies-napoleonas.html
Napoleono lakštai 1 pakuotė (3 lakštai)
Varškė 400 gr.
Rūkyta lašiša
Majonezas
Juodieji pipirai
Pomidoras
Varškę ištrinkite su majonezu ir įberkite juodųjų pipirų. Tepkite ant lakštų ir barstykite lašišos gabaliukais. Lašišą perku maišeliuose "lašišos gabaliukai sumuštiniams" ar pan. , sunaudoju maždaug 2 maišelius lašišos. Viršutinį lakštą irgi tepkite varškės - majonezo mase (džiuvėsėlių barstyti nereikia) ir apdėliokite pomidoro griežinėliais. Tai ne puošyba - pomidoras puikiai papildo skonį.
Tepamosios masės jokiu būdu negailėkite, kad nebūtų sausas tortas
http://tingiojikiaulyte.blogspot.com/2012/03/kaledinis-zuvies-napoleonas.html
Napoleono lakštai 1 pakuotė (3 lakštai)
Varškė 400 gr.
Rūkyta lašiša
Majonezas
Juodieji pipirai
Pomidoras
Varškę ištrinkite su majonezu ir įberkite juodųjų pipirų. Tepkite ant lakštų ir barstykite lašišos gabaliukais. Lašišą perku maišeliuose "lašišos gabaliukai sumuštiniams" ar pan. , sunaudoju maždaug 2 maišelius lašišos. Viršutinį lakštą irgi tepkite varškės - majonezo mase (džiuvėsėlių barstyti nereikia) ir apdėliokite pomidoro griežinėliais. Tai ne puošyba - pomidoras puikiai papildo skonį.
Tepamosios masės jokiu būdu negailėkite, kad nebūtų sausas tortas