Vištos filė 500 gr.
Jamar "Meksikietiškos" daržovių salotos 1 stiklainiukas
Žuvies padažas
Šviesus (light) sojų padažas
Krakmolo apvoliojimui
Aliejaus kepimui
Garnyrui :
Ryžiai
Kiaušinis
Vištos filė susipjaustykite nedideliais gabaliukais, užpilkite sojos ir žuvies padažais, ir palikite kelioms valandoms ramybej. Primenu, kad žuvies padažą, prieš naudojant, reiktų pakratyti rankoje ir jis sūrus - todėl nepadauginkit. Pasimarinavusią vištieną apvoliokite krakmole. Aš tiesiog užpilu krakmolo ant vištos gabaliuku į tą patį indą, kuriame marinavosi ir pamaigau rankomis. Apvoliotus gabaliukus dėkite į keptuvėje įkaitusį aliejų ir kepkite ant nedidelės ugnies. Kol vištos gabaliukai kepa - į puodą supilkite Jamar "Meksikietiškas" daržovių salotas ir užvirkite. Pagal skonį įpilkite žuvies ir sojos padažų. Išgriebkite vištos gabaliukus iš keptuvės ir dėkite į užvirusį puodą su daržovėmis. Sudėję visus gabaliukus - puodą iškart išjunkite.
Garnyrui - muškite į keptuvę kiaušinį ir supilkite virtus ryžius (ryžius aš verdu su sultinio kubeliais). Po kelių akimirkų keptuvės turinį gerai išmaišykite.
Jeigu neskaičiuotume marinavimo, tikrai greitai paruošiamas patiekalas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą