Kai į svečius ateina daug žmonių ir visus reikia pavaišinti - gaminu Aistės kriušoną. Nusižiūrėjau šitą skanų daiktą savo draugės Aistės gimtadienyje, tiesa Aistė jį vadino punšu, bet aš manau, kad tai visgi kriušonas. Jeigu laukiate į namus atvykstančios ordos, pradėkite ruošti kriušoną prieš keletą valandų, nes jį dar reikės atšaldyti. Jums reikės :
Paties didžiausio puodo, samčio ir puodukų visiems svečiams
Butelio sauso balto vyno
Butelio balto vermuto
Butelio sauso putojančio vyno
Butelio degtinės (0,7)
Gazuoto mineralinio (nesūraus) 1 litras
Sulčių (pagal skonį pvz. persikų/apelsinų) 2 litrai
Konservuotų persikų, mandarinų,ananasų
Viską supilkite į didelį puodą, konservuotus vaisius pilkite su visu skysčiu. Išmaišykite ir kiškite į šaldytuvą atvėsti. Pilstykite samčiu į puodelius (pilkite su visais "tirščiais" t.y vaisiais).
Labai skanu ir jokio darbo. Tik viska atkimšti ir supilti
Paties didžiausio puodo, samčio ir puodukų visiems svečiams
Butelio sauso balto vyno
Butelio balto vermuto
Butelio sauso putojančio vyno
Butelio degtinės (0,7)
Gazuoto mineralinio (nesūraus) 1 litras
Sulčių (pagal skonį pvz. persikų/apelsinų) 2 litrai
Konservuotų persikų, mandarinų,ananasų
Viską supilkite į didelį puodą, konservuotus vaisius pilkite su visu skysčiu. Išmaišykite ir kiškite į šaldytuvą atvėsti. Pilstykite samčiu į puodelius (pilkite su visais "tirščiais" t.y vaisiais).
Labai skanu ir jokio darbo. Tik viska atkimšti ir supilti
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą