2012 m. kovo 21 d., trečiadienis

Aistės kriušonas

Kai į svečius ateina daug žmonių ir visus reikia pavaišinti - gaminu Aistės kriušoną. Nusižiūrėjau šitą skanų daiktą savo draugės Aistės gimtadienyje, tiesa Aistė jį vadino punšu, bet aš manau, kad tai visgi kriušonas. Jeigu laukiate į namus atvykstančios ordos, pradėkite ruošti kriušoną prieš keletą valandų, nes jį dar reikės atšaldyti. Jums reikės :


Paties didžiausio puodo, samčio ir puodukų visiems svečiams
Butelio sauso balto vyno
Butelio balto vermuto
Butelio sauso putojančio vyno
Butelio degtinės (0,7)
Gazuoto mineralinio (nesūraus) 1 litras
Sulčių (pagal skonį pvz. persikų/apelsinų) 2 litrai
Konservuotų persikų, mandarinų,ananasų


Viską supilkite į didelį puodą, konservuotus vaisius pilkite su visu skysčiu. Išmaišykite ir kiškite į šaldytuvą atvėsti. Pilstykite samčiu į puodelius (pilkite su visais "tirščiais" t.y vaisiais).
Labai skanu ir jokio darbo. Tik viska atkimšti ir supilti

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą