2012 m. lapkričio 15 d., ketvirtadienis

Silkės suktinukai su sūriu




Labai paprastai paruošiamas užkandis, kuriuo ne gėda pavaišinti svečius.




Marinuotos silkės file
Saulėgražų branduoliai (neskrudinti)
Fermentinis sūris

Marinuotos silkės file išsidėliokite lėkštėje, oda į apačią. Pabarstykite silkę saulėgražų branduoliais (neskrudintais, nesūdytais), ant saulėgražų dėkite plonas fermentinio sūrio juosteles. Paruoštą silkės filė susukite, kilimo vyniojimo principu, į suktinuką. Suktinuką sutvirtinkite dantų krapštuku.
Suktinukus uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve kelias valandas, kad saulėgražos suminkštėtų.
Visas paruošimas užtruks vos kelias minutes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą