Labai skanus ir paprastai paruošiamas užkandis.
Bulvės (labai didelės) 3vnt.
Varškė 1 pakelis (180 gr.)
Silkė garstyčių padaže (Viči gamyba) 2 pakeliai
Jūros druska
Bulves išsivirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir sutrinkite bulvių trintuve. Varškę taip pat truputį pasūdykite. Man pakliuvo labai rūgšti varškė, todėl dar įbėriau ir arbatinį šaukštelį cukraus. Kai bulvės pravės, į jas sudėkite varškę ir dar truputį patrinkite, kad varškė tolygiai pasiskirstytų.
Masei visiškai atvėsus, drėgnomis rankomis atsignybkite po gabaliuką ir suformuokite dubenėlį. Į paruoštą dubenėlį dėkite juostelėmis pjaustytą silkę bei įpilkite truputį garstyčių padažo.
Masei visiškai atvėsus, drėgnomis rankomis atsignybkite po gabaliuką ir suformuokite dubenėlį. Į paruoštą dubenėlį dėkite juostelėmis pjaustytą silkę bei įpilkite truputį garstyčių padažo.
Siūlau valgyti su šviežiais agurkais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą