Žiemą, kai daržovių pasirinkimas nėra didelis, o sriubos vis dar norisi - belieka įjungti fantaziją. Šį kartą tikrai pavyko :). Greitai paruošiama, skani ir ne visai tradicinė sriuba.
Sultinys 2 litrai
Marinuoti burokėliai obuolių sultyse 1 stiklainiukas
Šaldytos šparaginės pupelės 1 pakuotė
Bulvės (vidutinės) 2 vnt.
Juodieji pipirai
Sultinį (maniškis buvo jau su prieskoniais) užvirkite ir suberkite kubeliais pjaustytas bulves bei šaldytas šparagines pupeles (jų atšildyti iš anksto nereikia). Įberkite į puodą juodųjų pipirų ir virkite 10 min. Praėjus nurodytam laikui - supilkite burokėlius (su visu skysčiu). Leiskite puodui užvirti ir išjunkite.
Labai lengva, nebrangi sriuba. Siūlau valgyti su grietine. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą