2013 m. liepos 11 d., ketvirtadienis

Žuvies blynai su įdaru




Greitai paruošiami žuvies blynai, puikus meniu paįvairinimas, kai norisi ko nors, bet nėra noro gaišti laiko virtuvėje.

6 blynams:
Lašišos faršas 700 gr.
Kiaušinis 1 vnt.
Miltai 4 valgomieji šaukštai (su kaupu)
Jūros druska, juodieji pipirai, kvapieji pipirai
Aliejaus kepimui
Įdarui
Tepamas pelėsinis sūris Memel Blue su saulėje džiovintais pomidorais

Lašišos faršą atsišildykite ir pabarstykite nurodytais prieskoniais. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tešla turėtų būti tiršta ir kabinama šaukštu.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu dėkite tešlos, formuodami blynus. Ant kiekvieno blyno viršaus dėkite po arbatinį šaukštelį tepamo pelėsinio sūrio. Tada ant sūrio viršaus užpilkite žuvies tešlos, taip, kad uždengtų sūrį (viską ruoškite Kėdainių blynų principu).
Kepkite ant mažiausios ugnies, uždengę dangčiu. Kai viena pusė apskrus, apverskite.
Skanaus :)
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą