Jei iš kažkur namuose atsidaro virtos kiaulienos gabalas (gal virėte sriubą ?) ir nežinote ką su juo daryti - siūlau šiuos tinginiškus kepsnius.
Virta kiauliena
Majonezas
Džiuvėsėliai
Fermentinis sūris
Aliejus kepimui
Kiaulieną susipjaustykite nestoromis riekėmis. Abi riekių puses aptepkite majonezu. Apteptas riekes voliokite džiuvėsėliuose ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant nedidelės ugnies. Paskrudus vienai pusei, kepsnius apverskite ir ant kiekvieno iš jų uždėkite po riekelę fermentinio sūrio. Uždėję sūrį - keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite, ant mažiausios ugnies, kol sūris išsilydys.
Šis patiekalas labai tinka, kai pareinate namo mirtinai alkani ir norite kuo greičiau gauti karšto maisto.
Virta kiauliena
Majonezas
Džiuvėsėliai
Fermentinis sūris
Aliejus kepimui
Kiaulieną susipjaustykite nestoromis riekėmis. Abi riekių puses aptepkite majonezu. Apteptas riekes voliokite džiuvėsėliuose ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant nedidelės ugnies. Paskrudus vienai pusei, kepsnius apverskite ir ant kiekvieno iš jų uždėkite po riekelę fermentinio sūrio. Uždėję sūrį - keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite, ant mažiausios ugnies, kol sūris išsilydys.
Šis patiekalas labai tinka, kai pareinate namo mirtinai alkani ir norite kuo greičiau gauti karšto maisto.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą