2012 m. gegužės 7 d., pirmadienis

Daržovėmis įdarytas omletas





Labai skanus ir įdomiai atrodantis patiekalas. Be jokio vargo galėsite padaryti įspūdį norimam žmogui :) .


1 žmogui :
Kiaušiniai 2 vnt.
Majonezas 1 valgomasis šaukštas
Sezamo sėklos
Jūros druska, juodieji pipirai
Aliejaus kepimui
Įdarui :
Pomidoras (priklauso nuo dydžio) 0,5 - 1 vnt.
Agurkas trumpavaisis (priklauso nuo dydžio) 0,5 - 1 vnt.
Majonezas






Kiaušinius išplakite šluotele, įdėkite majonezo ir dar truputi paplakite. Įberkite juodųjų pipirų ir, jei norisi sūriau (man norisi), - druskos. Plakinį supilkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, visą omleto paviršių pabarstykite sezamo sėklomis. Uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažiausios ugnies. Kai apačia paskrus - atsargiai apverskite (aš tam naudoju 2 menteles).
Kol omletas kepa - pasiruoškite įdarą. Pomidorą ir agurką supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su majonezu.
Omletui iškepus, dėkite jį į lėkštę. Ta pusė, kuri barstyta sezamo sėklomis, turėtų būti apačioje. Ant pusės omleto dėkite įdarą ir uždenkite kita puse (lenkite pusiau).
Labai skanu patiekti su skrudinta duona ir pusryčių kava.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą