2012 m. gegužės 2 d., trečiadienis

Karbonadas garstyčiose



Labai patogus receptas, kai namie pasibaigia visi prieskoniai.

3 žmonėm:
Kiauliena 300gr.
Garstyčios
Aliejaus kepimui
Apvoliojimui:
Kiaušiniai 2 vnt.
Džiūvėsėliai

Kiaulienos gabaliukus išmuškite, mėsos plaktuku, iš abiejų pusių. Ištrinkite garstyčiomis (aš naudoju "rusiškas") ir palikite parai šaldytuve. Daugiau jokių prieskonių mėsai nereikia.
Kai mėsa pasimarinuos - išsiplakite kiaušinius ir mirkykite karbonadus į plakinį. Tada voliokite džiūvėsėliuose ir vėl pamerkite į kiaušinio plakinį. Dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite, abi puses, ant mažiausios ugnies.
Labai patogu pasiruošti iš vakaro. Parėjus iš darbo beliks apvolioti ir išsikepti. Karbonadas garstyčiose man patinka, nes mėsytė būna minkšta ir įdomaus skonio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą