Kadangi prisigaminau daug gomasio (sezamų druskos) - ėmiausi ja intensyviai gardinti patiekalus. Šie kiaulienos kepsniai - alternatyva tradiciniam karbonadui.
1 žmogui :
Kiauliena 100 gr.
Sojų padažas (šviesusis)
Sezamų druska
Aliejaus kepimui
Apvoliojimui:
Kiaušinis
Džiuvėsėliai
Neriebią kiaulieną išmuškite kaip karbonadui. Išmuštą mėsą apšlakstykite sojų padažu ir palikite bent valandai pasimarinuoti. Mėsai pasimarinavus, abi kepsnio puses pabarstykite sezamų druska
http://tingiojikiaulyte.blogspot.com/2012/05/gomasio-gomashio-arba-sezamu-druska.html?spref=fb
Jos galite pasigaminti patys, o jei tingite - rasite didžiuosiuose prekybos centruose (aš mačiau hyperRimi).
Taip paruoštus kepsnius mirkykite į kiaušinio plakinį ir apvoliokite džiuvėsėliuose. Apvoliotą kiaulieną dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite ant mažiausios ugnies, iš abiejų pusių.
Kepsnio mėsa minkšta su "riešutiniu" prieskoniu. Garnyrui puikiai tinka ryžiai ir įvairios daržovės. Skanaus :)
1 žmogui :
Kiauliena 100 gr.
Sojų padažas (šviesusis)
Sezamų druska
Aliejaus kepimui
Apvoliojimui:
Kiaušinis
Džiuvėsėliai
Neriebią kiaulieną išmuškite kaip karbonadui. Išmuštą mėsą apšlakstykite sojų padažu ir palikite bent valandai pasimarinuoti. Mėsai pasimarinavus, abi kepsnio puses pabarstykite sezamų druska
http://tingiojikiaulyte.blogspot.com/2012/05/gomasio-gomashio-arba-sezamu-druska.html?spref=fb
Jos galite pasigaminti patys, o jei tingite - rasite didžiuosiuose prekybos centruose (aš mačiau hyperRimi).
Taip paruoštus kepsnius mirkykite į kiaušinio plakinį ir apvoliokite džiuvėsėliuose. Apvoliotą kiaulieną dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite ant mažiausios ugnies, iš abiejų pusių.
Kepsnio mėsa minkšta su "riešutiniu" prieskoniu. Garnyrui puikiai tinka ryžiai ir įvairios daržovės. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą