Puikūs, paruošiami be jokio vargo. Tikrai bus gaminami ne kartą.
4 žmonėms:
Lašišų faršas 800 gr.
Kiaušinis 1 vnt.
Miltai 1 stiklinė
Pomidorų sultys (aštrios) 0,5 stiklinės
Vorcesterio (Vusterio) padažas, Žuvies padažas
Aliejaus kepimui
Šaldytą faršą atsišildykite ir pašlakstykite padažais. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir šaukštu dėkite lašišų faršo masę, formuodami kotletus. Kepkite ant vidutinės ugnies, iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Tada į keptuvę supilkite aštrias pomidorų sultis (aš naudojau Magnum su kajeno pipirais) ir jei reikia pasūdykite (man nereikėjo). Ugnį sumažinkite iki minimalios, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 min.
Praėjus nurodytam laikui, dėliokitės į lėkštes. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą