2012 m. rugsėjo 25 d., antradienis

Kalafiorų salotos su kumpiu




Gaivios, lengvos ir greitai paruošiamos. Vėlgi kažkada nusižiūrėtos buvusios darbovietės kavinėje. Tinka tiek kasdienai, tiek ir svečių vaišinimui.

Kalafioras (nedidelis) 1vnt.
Raudonoji paprika (didelė) 1vnt.
Agurkai (trumpavaisiai vidutiniai) 2 vnt.
Karšto rūkymo kumpis 200 gr.
Konservuoti kukurūzai 1 skardinė
Majonezas
Jūros druska, juodieji pipirai

Į verdančio vandens puodą įmeskite kalafioro galvą ir pavirkite 2 min. Paskui ištraukite ir palikite atvėsti.
Kol kalafioras aušta, kubeliais supjaustykite agurkus, raudonąją papriką bei kumpį.
Atvėsusią kalafioro galvą supjaustykite kuo smulkiau. Ant supjaustyto kalafioro suberkite agurko ir paprikos kubelius, išmaišykite ir pasūdykite bei pabarstykite juodaisiais pipirais. Suberkite kumpio kubelius, supilkite konservuotus kukurūzus (su visu skysčiu), įdėkite majonezo ir viską išmaišykite.
Skanaus :)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą