Desertų beveik negaminu. Jiems reikia daug darbo, o parduotuvės šiais laikais tiesiog lūžta nuo desertų įvairovės. Bet kartais, vaikų prašymu, ir aš surezgu ką nors :)
Varškė 2 pakeliai (360 gr.)
Grietinė (riebi) 4 valgomieji šaukštai
Šviežiai virtos avietės
Šviežiai virtų aviečių gavome iš giminių. Jei tokių (giminių verdančių avietes ar aviečių) neturite - galite naudoti aviečių sirupą ar aviečių uogienę (jei labai saldi ir tiršta - praskieskite vandeniu).
Į indą trynimui sudėkite varškę, grietinę, pusę stiklinės šviežiai virtų aviečių sirupo bei 2 valgomuosius šaukštus pačių virtų aviečių. Sutrinkite viską blenderiu į vieną masę ir dėliokite į indelius.
Tikrai skanus desertas, vos per dvi minutes
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą