2012 m. rugsėjo 12 d., trečiadienis

Pievagrybiai užkandžiams



Kai reikia itin greitai pateikti užkandžių prie vyno - rekomenduoju šiuos pievagrybius. Labai skanūs, paruošiami greitai, o suvalgomi dar greičiau :)

Pievagrybių
Sojų padažo (šviesaus)
Baltojo vyno acto
Juodųjų pipirų
Aliejaus kepimui

Pievagrybius sudėkite koteliais į viršų, pabarstykite juodaisiais pipirais ir pašlakstykite sojų padažu bei baltojo vyno actu. Aš vis taikausi įpilti į pačias kepurėles. Palikite pasimarinuoti 5 min.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite pievagrybius (koteliais į viršų). Kepkite ant didžiausios ugnies. Kai tik kepurėlės apskrus - apverskite ant šono ir dar kelias akimirkas pakepkite.
Visas kepimas neužėmė daugiau poros minučių.
Pievagrybiai itin sultingi ir skanūs. Tinka ir kaip garnyras mėsos patiekalams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą