2012 m. kovo 27 d., antradienis

Mano silkė pataluose II




Itin greitai paruošiama silkė, kai svečiai jau braižosi aplink duris.


Silkės filė 500 gr.
Virti burokėliai 500 gr.
Virtos konservuotos pupos/karališkos pupelės 1 skardinė
Konservuoti žirneliai 1 stiklainis
Majonezas


Atidarykite pupas/pupeles (be jokių priedų), žirnelius ir nusunkite skystį. Aišku galite patys išsivirti pupų, bet primenu, kad svečiai jau braižosi aplink duris. Silkės filė susipjaustykite juostelėmis, burokus patikėkite sutarkuoti. Į kiekvieno svečio lėkštę dėkite juostomis: tarkim iš kairės pupas/pupeles, šalia pupų - silkės juosteles, o greta silkės išdėliokite žirnelių juostą. Lėkštę padengtą pupų - silkės - žirnelių juostomis užklokite tarkuotais burokėliais. Burokėlius aptepkite storu majonezo sluoksniu. Aš naudoju paprastą "Vilniaus" majonezą.
Jei rasite  kas sutarkuoja burokėlius, sugaišite ne daugiau dešimties minučių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą