2012 m. kovo 30 d., penktadienis

Perlinių kruopų košė

Sotus žieminis patiekalas.


3 žmonėms pamaitinti:
Perlinės kruopos 3 virimo maišeliai
Virta kiauliena 300 gr.
Pomidorų padažas
Sultinio kubeliai, juodieji pipirai.
Aliejaus kepimui


Jei virėte sriubą ir liko kiaulienos - siūlau šitą košę. Nuo tada, kai atsirado perlinės kruopos virimo maišeliuose - šis patiekalas tapo mano labai mėgiamu. Perlines kruopas išsivirkite su sultinio kubeliais (virimo laikas yra ant dėžutės, berods 40 min.). Per tą laiką galima ir serialą pasižiūrėti (nepamirškite užsistatyti laikrodžio). Virtą mėsą pasismulkinkite nedideliais gabaliukais. Į keptuvėje įkaitintą aliejų suberkite mėsos gabaliukus, pabarstykite juodaisiais pipirais. Tada sudėkite išvirtas perlines kruopas, supilkite pusę indelio pomidorų padažo (pastoviai naudoju "Spilvos") ir viską gerai išmaišykite. Troškinkite 10 minučių uždengę dangčiu, ant mažiausios ugnies.
Nepamainomas priedas - marinuoti agurkėliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą