Salotos nėra labai sveikuoliškos, bet sočios, skanios ir tinkamos vaišinti svečius.
Pekino kopūstas 300gr.
Pomidorai 3 vnt. (didesni)
Pievagrybiai 5 vnt. (vidutinio dydžio)
Sūris (pvz. Džiugas) 100 gr.
Kumpis (karšto rūkymo) 100 gr.
Majonezas
Jūros druska, juodieji pipirai.
Pekino kopūstą ir pomidorus supjaustykite juostelėmis, pievagrybius pjaustykite griežinėliais, sūrį ir kumpį - kubeliais. Pomidorus visada pjaustau ne ant pjaustymo lentelės, o virš salotų dubens. Kas, kad juostelės būna negražios, svarbiausia, kad pomidorų sultys patenka ten - kur reikia. Viską pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, sudėkite majonezą (šitoms salotoms aš naudoju "Daumantų" be priedų) ir gerai išmaišykite.
Jei kas nors padės su pjaustymu - susisuksite per 10 minučių.
Pekino kopūstas 300gr.
Pomidorai 3 vnt. (didesni)
Pievagrybiai 5 vnt. (vidutinio dydžio)
Sūris (pvz. Džiugas) 100 gr.
Kumpis (karšto rūkymo) 100 gr.
Majonezas
Jūros druska, juodieji pipirai.
Pekino kopūstą ir pomidorus supjaustykite juostelėmis, pievagrybius pjaustykite griežinėliais, sūrį ir kumpį - kubeliais. Pomidorus visada pjaustau ne ant pjaustymo lentelės, o virš salotų dubens. Kas, kad juostelės būna negražios, svarbiausia, kad pomidorų sultys patenka ten - kur reikia. Viską pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, sudėkite majonezą (šitoms salotoms aš naudoju "Daumantų" be priedų) ir gerai išmaišykite.
Jei kas nors padės su pjaustymu - susisuksite per 10 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą