2012 m. spalio 10 d., trečiadienis

Studentiški sumuštiniai



Kai norisi sočių pusryčių - siūlau šiuos sumuštinius. Produktai paprasti, bet skanūs.

Kietai virtas kiaušinis
Majonezas
Juodieji pipirai
Virta ("šlapia") dešra
Agurko griežinėliai
Sumuštinių duona ar batonas

Sumuštinių duoną ar batoną paskrudinkite. Kol riekelės skrunda, smulkiai supjaustykite kietai virtą kiaušinį ir sumaišykite su majonezu. Į sausą įkaitusią keptuvę sudėkite virtos dešros griežinėlius ir trumpai kepkite ant mažiausios ugnies. Kai viena dešros pusė apskrus - apverskite.
Ant skrudintos sumuštinių duonos ar batono tepkite kiaušinio su majonezu ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Ant apteptų riekelių dėkite apkeptą dešrą ir viską užbaikite agurko griežinėliais.
Kiaušinių - majonezo užtepą galite pasiruošti iš vakaro, tuomet ryte sugaišite vos kelias minutes skrudinimui bei užtepimui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą