2013 m. gegužės 25 d., šeštadienis

Užkandis su brinza




Paruošiamas per porą minučių. Labai lengvas užkandis, puikiai tinkamas karštomis vasaros dienomis.

3 porcijoms:
Bulgariška karvių pieno brinza 150 gr.
Pomidorai (vidutiniai) 3 vnt.
Pievagrybiai (vidutiniai) 6 vnt.
Juodieji pipirai
Raudonojo vyno actas

Brinzą sugnaibykite pirštais, ant jos supjaustykite pomidorus ir pievagrybius. Viską pabarstykite juodaisiais pipirais ir išmaišykite. Pašlakstykite raudonojo vyno actu ir dar kartą permaišykite. Palikite 10 - iai minučių, kad susigertų skoniai.
Brinza pakankamai sūri, todėl papildomai druskos tikrai nereikia. Užkandis puikiai tiks ir kaip garnyras mėsos patiekalams. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą