2012 m. balandžio 27 d., penktadienis

Spaghetti su gorgonzola




Spagečiai - puikus maistas skubantiems, pavargusiems ir labai alkaniems. Greitai išverdantys, o priedus galima paruošti kol verda spagečiai. Žodžiu tinginio džiaugsmas.


3 žmonėms :
Spaghetti 1 pakelis (400 gr.)
Pomidorai 2 vnt.
Gorgonzola 200 gr.
Jūros druska, juodieji pipirai.


Sudėkite spagečius į pasūdytą, verdantį vandenį. Kol jie verda, smulkiai supjaustykite pomidorus ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Pirštais sugnaibykite gorgonzolą nedideliais gabaliukais (bus lipnu :) ). Išvirtus spagečius nukoškite ir dviejų šakučių, ar šakutės ir šaukšto, pagalba išdėliokite į lėkštes. Į kiekvieną lėkštę dėkite pomidoro gabaliukų (su visomis atsiradusiomis sultimis) ir sugnaibytos gorgonzolos. Viską išmaišykite tų pačių įrankių pagalba.
Aš dar papildomai ant viršaus pasibarstau juodųjų pipirų. Gaminimui sugaišite ne daugiau, nei 15 minučių. Skanus, sotus (tiesa kaloringas:) ) patiekalas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą