2012 m. spalio 1 d., pirmadienis

Vištienos kepsniai su pomidorais




Vištienos kepsniai su pomidorais - tikrai pagyvins jūsų stalą. Kepant  kepsnius, pomidorų sultys įsigeria ir prideda skonio.

4 žmonėms:
Vištos krūtinėlė (didelė) 1 vnt.
Pomidorai (nedideli) 2 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Džiūvėsėliai
Jūros druska, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, džiovintas bazilikas

Vištos krūtinėlę padalinkite į 4 dalis, ištrinkite visais nurodytais prieskoniais (išskyrus baziliką). Pomidorus susipjaustykite riekelėmis ir pabarstykite jūros druska, juodaisiais pipirais bei džiovintu baziliku. Išsiplakite kiaušinius, skardą užtieskite kepimo popieriumi ir įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Vištieną mirkykite kiaušinio plakinyje, voliokite džiūvėsėliuose. Tada ant kiekvieno kepsnio uždėkite pomidoro griežinėlių, prispauskite pirštais ir dar kartą pamerkite į kiaušinio plakinį.
Paruoštus kepsnius sudėkite ant skardos ir kiškite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 min. (kepimas "viršus - apačia").
Rekomenduoju valgyti su padažu, nes vis tik krūtinėlė sausoka mėsa.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą