2013 m. balandžio 22 d., pirmadienis

Kiaušinių ir žirnelių užtepas sumuštiniams




Labai paprastai paruošiamas. Tiesiog idėja darbo dienos pusryčiams. Galima tepti ant paskrudintos sumuštinių duonos/batono ar įpjauti šviežią bandelę ir įdaryti šiuo užtepu.

6 sumuštinių užtepui:
Kietai virti kiaušiniai (vidutiniai) 2vnt.
Konservuoti žirneliai 4 valgomieji šaukštai
Majonezas 1 valgomasis šaukštas
Šalto rūkymo dešra 5 ploni griežinėliai
Juodieji pipirai

Kietai virtus kiaušinius susmulkinkite ir sumaišykite su žirneliais bei majonezu. Maišydami šaukštu patrinkite visą masę. Įberkite juodųjų pipirų ir sudėkite smulkiai pjaustytą šalto rūkymo dešrą. Viską permaišykite ir tepkitės.
Kiaušinius ir žirnelius galima sutrinti blenderiu, bet man patinka valgant jausti gabaliukus. Skanaus :)

2 komentarai:

  1. Manau, kad suvalgyciau ir viena, ne ant sumustinio :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visiškai sutinku, kad skanu valgyti ir vieną :)))

    AtsakytiPanaikinti