2012 m. balandžio 3 d., antradienis

Virtos kiaulienos kepsniai su sūriu

Jei iš kažkur namuose atsidaro virtos kiaulienos gabalas (gal virėte sriubą ?) ir nežinote ką su juo daryti - siūlau šiuos tinginiškus kepsnius.


Virta kiauliena
Majonezas
Džiuvėsėliai
Fermentinis sūris
Aliejus kepimui


Kiaulieną susipjaustykite nestoromis riekėmis. Abi riekių puses aptepkite majonezu. Apteptas riekes voliokite džiuvėsėliuose ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant nedidelės ugnies. Paskrudus vienai pusei, kepsnius apverskite ir ant kiekvieno iš jų uždėkite po riekelę fermentinio sūrio. Uždėję sūrį - keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite, ant mažiausios ugnies, kol sūris išsilydys.
Šis patiekalas labai tinka, kai pareinate namo mirtinai alkani ir norite kuo greičiau gauti karšto maisto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą